Au-Pair στo Μοναχο, Γερμανία, απο 09/22 η αργότερα, για 3-6 μήνες (με δυνατοτητα παρατασης)

Είμαστε ενα αντρόγυνο (Έλληνας και Γερμανίδα) με δυο παιδια, 3 χρονών και 0 χρονών (και 3 γάτες) και ψάχνουμε για Au-Pair, που θα ήθελε να μείνει μαζί μας 3-6 μήνες, άλλα αν είμαστε ολοι ευχαριστημένοι μπορούμε να επιμηκήνουμε το συμβόλαιο, διότι θα χρειαστούμε συνολικά βοήθεια τα επόμενα 3 χρόνια.

Το Au pair είναι ένα σύστημα εργασίας, με το οποίο μια οικογένεια παρέχει χώρο διαμονής και φαγητό, καθώς και ένα χατζιλίκι έναντι βοήθεια στα οικιακά και επιτήρηση των παιδιών.

Οι βασικές αρμοδιότητες της Au-Pair σε μας θα ήταν επιτήρηση των παιδιών τουλάχιστον δυο φορες την εβδομαδα, συνήθως Τρίτη και Παρασκευή απο τις 11-17 ώρα και βοήθεια στα οικιακά, σαν να ήσουν μέλος της οικογένειας. Διαθέτουμε και χαρτζιλίκι αν θέλεις να βοηθήσεις περισσότερο στα οικιακά ή να αναλάβεις περισσότερη επιτήρηση.

Ψάχνουμε για Ελληνίδα 18-75 χρονών Au-Pair, ώστε η γυναίκα και τα παιδια μου να μιλάει και μαθαίνει τα ελληνικά (η γυναίκα μου μιλάει λίγα ελληνικά, η κόρη καταλαβαίνει λέξεις. Παράλληλα εσύ θα μπορείς να μαθαίνεις Γερμανικά. Αν δεν μιλάς καθόλου Γερμανικά η συννενόηση στην αρχή θα γίνει στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Πρέπει να είσαι μη-καπνίστρια και να έχεις εμβολιαστεί έναντι του Covid.

Σου παρέχουμε:
- Ενα επιπλωμένο δωματιο και βεβαίως μπορείς να χρησιμοποιείς και τους υπολοιπους κοινόχρηστους χώρους και τον κήπο του σπιτιού. Το Μόναχο θεωρείται μια από τις πιο όμορφες πόλεις κοντά στις υπέροχες άλπεις, τις οποίες επισκεπτόμαστε συχνά. Μπορείς να μας ακολουθήσεις, αν θέλεις στις εκδρομές μας.
- Φαγητό, Wifi, Video Streaming services (Netflix, Disney+, Amazon Prime).
- Ένα ευχάριστο και ήσυχο οικογεμειακό περιβάλλον.
- Συμβόλαιο εργασίας για Au-Pair, σύμφωνα με τις διατάξεις του γερμανικού κράτους.
- Ιατροφαρμακευτική κάλυψη και υπόλοιπες απαραίτητες ασφάλειες.
- Ένα χαρτζιλίκι, αναλόγως τις εργασίες που θέλεις να αναλάβεις.

Αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να μας στείλεις μύνημα για να σε γνωρίζουμε μέσω βιντεοκλήσης.

Φιλικά
Mariele και Στυλιανός

Babysitter
300€ / month
Part time employment
Munich

Job posts

Are you interested? Register for free!

Schedule

Mon. Tue. Wed. Thu. Fri. Sat. Sun.
06:00-09:00
09:00-12:00 tick tick
12:00-15:00 tick tick
15:00-18:00 tick tick
18:00-21:00
21:00-00:00
00:00-06:00

Find similar job posts