Babysitter for one child, 3 years old, Paris

Είμαστε ένα Ελληνο-Γαλλικό ζευγάρι που επί του παρόντος διαμένουμε σε μονοκατοικία λίγο έξω από το Παρίσι (Vitry-sur-Seine), και έχουμε ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πηγαίνει στο σχολείο και τον Ιούνιο θα κλείσει τα 4 χρόνια. Η πρόσβαση από το σπίτι μας τόσο στο σχολείο, όσο για το σταθμό του τραίνου και το κέντρο του Vitry-sur-Seine, με την αγορά και τα διάφορα μαγαζιά είναι 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ σύνδεση με το κέντρο του Παρισιού (Saint Michel Notre Dame) μέσω τρένου απαιτεί 15 λεπτά.

Καθώς οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις απαιτούν μεγάλη κινητικότητα, ψάχνουμε για μία κοπέλα με σχετική εμπειρία σε μικρά παιδιά, για να μείνει μαζί μας, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τουλάχιστον το τέλος Οκτώβρη 2022. Το αρχικο συμβόλαιο θα είναι για 5 μήνες, με πιθανότητα επέκτασης. Καλή γνώση Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας είναι βασική προϋπόθεση. Δίπλωμα οδήγησης είναι επίσης σημαντική προϋπόθεση, αλλά όχι βασική.

Προσφέρουμε σίτιση και διαμονή σε ξεχωριστό δωμάτιο, καθώς και όλες τις προϋποθέσεις για τη συγκεκριμένη εργασία (μισθοδοσία, κοινωνική ασφάλιση, κλπ.), που προβλέπονται από τη Γαλλική νομοθεσία. Επίσης, καλύπτουμε όλα τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στις συχνές επισκέψεις μας στις Άλπεις, ή στο ορεινό συγκρότημα Les Vosges.

Τόπος διαμονής της οικογένειας θα είναι το Παρίσι (Vitry sur Seine), με πολύ μικρή πιθανότητα ολόκληρη η οικογένεια να μετακομίσει στο νότο της Γαλλίας (Προβηγκία), το Σεπτέμβρη.



Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μας.





Μιχάλης

Age of children:

5 years old

Babysitter
650€ / month
Full time employment
Paris

Job posts

Are you interested? Register for free!

Schedule

Mon. Tue. Wed. Thu. Fri. Sat. Sun.
06:00-09:00
09:00-12:00
12:00-15:00
15:00-18:00 tick tick tick tick tick tick
18:00-21:00 tick tick tick tick tick tick
21:00-00:00 tick tick tick tick tick tick
00:00-06:00 tick tick tick tick tick tick

Find similar job posts