Babysitter for 2 children, The Hague area (Netherlands)

Είμαστε ένα ζευγάρι Ελλήνων που κατοικούμε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Ολλανδία. Η περιοχή που μένουμε είναι ένα προάστιο του Leiden, 5 λεπτά με το λεωφορείο από το σιδηροδρομικό σταθμό, 15 λεπτά από το διεθνή αερολιμένα Schiphol. Το Leiden είναι μία πανέμορφη πόλη με πολύ πράσινο και εξαιρετική πρόσβαση στις σημαντικότερες ομορφιές της Ολλανδίας.
Τον Ιούνιο του 2017 αποκτήσαμε δύο δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία είναι τώρα 2.5 ετών. Λόγω εργασίας και των δύο μας, χρειαζόμαστε κάποιον άνθρωπο που θα τα προσέχει τις ώρες που απουσιάζουμε. Προσφέρουμε:
- στέγη και διατροφή
- ρεπό: τα κορίτσια πηγαίνουν δύο φορές την εβδομάδα σε παιδικό σταθμό (08:00-18:00), οπότε αυτές οι μέρες θα είναι ως επί το πλείστον ελεύθερες. Επιπλέον προσφέρουμε μία μέρα ρεπό μέσα στο ΣΚ.
- το ποσό που δίνουμε είναι ανά μήνα, fix για 12 μήνες (ισχύει και για την περίοδο των διακοπών δηλαδή ο μισθός θα καταβληθεί κανονικά και στις διακοπές χωρίς να απασχολείται ο εργαζόμενος).
- ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής το χρόνο για Ελλάδα (καθώς και το εισιτήριο για να έλθει η υποψήφια στην Ολλανδία)
- η θέση αφορά ένα διάστημα περίπου 1.5 έτους (εικάζουμε μέχρι τον Αύγουστο του 2021). Για να διασφαλίσουμε την ομαλή συνεργασία θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη μία δοκιμαστική περίοδος 1 μήνα προκειμένου να είμαστε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες από αυτή.
Προτού εκδηλώσετε ενδιαφέρον, παρακαλώ σημειώστε τα εξής:
- Πρόκειται για θέση στο εξωτερικό και απαιτείται μόνιμη μετάβαση και κατοικία εδώ. Επομένως θεωρούμε ότι προσφορές από γυναίκες με μικρά παιδιά (που προφανώς δεν μπορούν να τα αφήσουν και να φύγουν) δεν έχουν νόημα.
- Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή ευρωπαϊκού διαβατηρίου (ελληνικού ή άλλου της ΕΕ) καθώς διευκολύνει αφάνταστα τις διαδικασίες σε όλες τις υπηρεσίες και δεν υπάρχει ανάγκη εμπλοκής με το immigration office.
- Επίσης απαραίτητη θεωρούμε τη γνώση στοιχειωδών αγγλικών για τη διευκόλυνση της ίδιας της υποψήφιας: σχεδόν ΟΛΟΙ οι Ολλανδοί μιλούν εξαιρετικά αγγλικά, οπότε η συνεννόηση και η ζωή εδώ δε θα παρουσιάσει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα για όσους γνωρίζουν αγγλικά (σε αντίθεση με χώρες όπως η Γερμανία π.χ).

Age of children:

6 years old , 6 years old

Babysitter
1100€ / month
Full time employment
Ampelokipi

Job posts

Are you interested? Register for free!

Schedule

Mon. Tue. Wed. Thu. Fri. Sat. Sun.
06:00-09:00 tick tick tick tick
09:00-12:00 tick tick tick tick
12:00-15:00 tick tick tick tick
15:00-18:00 tick tick tick tick
18:00-21:00 tick tick tick tick tick tick
21:00-00:00 tick tick tick tick tick tick
00:00-06:00 tick tick tick tick tick tick

Find similar job posts

Similar jobs nearby

Babysitter for one child, 1 years old, Nea Filothei

Date posted:

24/04/24

Area:

Nea Filothei

I am looking for a Babysitter for one child 1 years old. The services I need are Infant & baby care, Babysitting, Childcare for part time employment.

Babysitter for one child, 1 years old, Zografou

Date posted:

23/04/24

Area:

Zografou

I am looking for a Babysitter for one child 1 years old. The services I need are Infant & baby care, Creative Play at home, Childcare, Creative play, Household Help , Laundry, Housekeeping related to childcare for part time employment.

Babysitter, Ampelokipi

Date posted:

22/04/24

Area:

Ampelokipi

I am looking for a Babysitter. The services I need are Infant & baby care, Babysitting, Creative Play at home, Childcare, Creative play, Housekeeping related to childcare for part time employment.