Εσωτερική nanny (live in) στο Amsterdam

Γειά σας,

Είμαστε ένα ζευγάρι Ελλήνων, που ζούμε χρόνια στο εξωτερικό. Μας αρέσουν πολύ οι εκδρομές, η μουσική και γενικά οι τέχνες.

Από μέσα Αυγούστου χρειαζόμαστε μια κοπέλα/κυρία για να φροντίζει την 2 ετών κόρη μας.

Μένουμε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, σε κεντρική, ήσυχη και απολύτως ασφαλή περιοχή, κοντά (10 λεπτά, με τα πόδια) από τον σταθμό Amsterdam Zuid, και παρέχουμε το δικό σας ευρύχωρο δωμάτιο και διατροφή.

Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με μια κοπέλα/κυρία υπεύθυνη, με μεγάλο χαμόγελο, υπομονή, και αγάπη για τα παιδιά, που θα φροντίζει την κόρη μας όσο εμείς δουλεύουμε. Η μικρή ελπίζουμε να ξεκινήσει σύντομα παιδικό σταθμό 2-3 μέρες την εβδομάδα και σιγά σιγά στα μέσα τις χρονιάς ελπίζουμε αυτές οι 2-3 μέρες να γίνουν 5, οπότε, σε μια κανονική ημέρα το πρωί θα είναι ελεύθερο.

Θα θέλαμε κάποια κοπέλα/κυρία με όρεξη, να ασχολείται δημιουργικά με το παιδί, όταν είναι σπίτι, να την φροντίζει, όταν αρρωσταίνει και είμαστε στη δουλειά μας, να την πηγαίνει και να την γυρίζει από το σταθμό και όποια άλλη δραστηριότητα έχει, να φροντίζει τον χώρο της, το φαγητό της και τα ρούχα της.

Ο Κυριακές είναι ελεύθερες και τα Σάββατα χρειαζόμαστε βοήθεια την μισή μέρα.

Συστατικές επιστολές από προηγούμενες εργασίες είναι απαραίτητες.

Καθώς η σελίδα μου ζητάει να βάλω κάποιο μισθό, αυτός είναι συζητήσιμος, σε κάθε περίπτωση.

Age of children:

1 years old

Babysitter
Live in
Amsterdam

Job posts

Are you interested? Register for free!

Find similar job posts