Babysitter από τέλη Ιουλίου έως τέλη Αυγούστου 2023!

Βρισκόμαστε στην Αμερική και αναζητούμε babysitter για αποκλειστική απασχόληση ενός μήνα (8 ώρες την ημέρα, 4 έως 5 εβδομάδες σύνολο) το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Το διάστημα της απασχόλησης θα είναι μεταξύ 27 Ιουλίου το νωρίτερο και 31 Αυγούστου το αργότερο, και θα καθοριστεί ακριβώς μόλις κλείσουμε τα εισιτήρια της επιστροφής μας στην Αμερική. Η θέση αφορά στη φροντίδα και δημιουργική απασχόληση ενός αγοριού 2μιση ετών και η αμοιβή της babysitter θα είναι ένα εφάπαξ ποσό 1000 ευρώ. Μεταξύ των υποχρεώσεων της babysitter θα είναι η υποστήριξη στην προετοιμασία των γευμάτων του και ελαφρές οικιακές εργασίες πάντοτε σε σχέση με το παιδί (πχ μάζεμα παιχνιδιών, ρούχων).

Age of children:

3 years old

Babysitter
1000€ / month
Full time employment
Nea Ionia

Job posts

Are you interested? Register for free!

Schedule

Start working: 31-07-2023 Number of days: 30
Employment type: Part time employment Schedule : morning

Find similar job posts

Similar jobs nearby

Babysitter for one child, 1 months old, Filothei

Premium

Date posted:

04/05/24

Area:

Filothei

I am looking for a Babysitter for one child, 1 months old. The services I need are Infant & baby care, Childcare for full time employment.

Babysitter for one child, 1 years old, Ano Patisia

Date posted:

04/05/24

Area:

Ano Patisia

I am looking for a Babysitter for one child 1 years old. The services I need are Infant & baby care, Babysitting, Creative Play at home, Childcare, Creative play, Housekeeping related to childcare for part time employment.