Βρεφονηπιοκόμος στο Πάλαιο Φάληρο

Γεια σας, ψάχνω για τον βρεφονηπιοκόμο για το μωρό μου που πρόκειται να γεννηθεί στα τέλη Μαΐου. Έχω ένα μεγαλύτερο παιδί 4 ετών που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο του, οπότε θέλω ένα άτομο να έρχεται με κυλιόμενο ωράριο κάθε εργάσιμη μέρα για να βοηθήσει με το νέο μωρό και να με υποστηρίξει μετά τον τοκετό όταν ο μεγάλος μου γιος είναι στο νηπιαγωγείο.
Ελπίζω να βρω κάποιον να μείνει μαζί μας για πολύ καιρό και να κάνει ενα διαφορετική προγραμμα αργοτερα. Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους δύο πρώτους μήνες του μωρού. Αργότερα θα ήθελα να έχω έναν βοηθό με διάφορα καθήκοντα: να παίξει με τον μεγαλύτερο γιό μου, να τον φέρει στα μαθήματα, να καθαρίζει τα παιχνίδια, να μαγειρεύει για τα παιδιά. Θα είναι 5 φορές την εβδομάδα για 4 ώρες ή 2 ολόκληρες ημέρες την εβδομάδα.
Είμαι Ρωσίδα, ο άντρας μου ειναι Σέρβος, μένουμε Αθήνα περίπου 5 χρόνια. Καταλαβαίνω απλά ελληνικά, μιλάω αγγλικά και ρωσικά. Ο γιος μας μιλάει πολύ καλά ελληνικά και ρωσικά

Age of children:

0 months old , 4 years old

Baby Nurse
Part time employment
Palaio Faliro

Job posts

Are you interested? Register for free!

Schedule

Every week for 5 days with rotating schedule

Find similar job posts

Similar jobs nearby

Baby Nurse for one child, 11 months old, Alimos

Date posted:

02/06/23

Area:

Alimos

I am looking for a Baby Nurse for one child, 11 months old. The services I need are Childcare, Housekeeping related to childcare for part time employment.

Baby Nurse for one child, 2 months old, Moschato

Premium

Date posted:

29/05/23

Area:

Moschato

I am looking for a Baby Nurse for one child, 2 months old. The services I need are Infant & baby care, Babysitting, Childcare for full time employment.