Ψάχνεις βοήθεια για τα παιδιά; Αν δεν είναι στη Nannuka, ίσως δεν πρέπει να είναι και στο σπίτι σου!

TLife

TLife

Την ξέρεις. Είναι η καλύτερη σου φίλη. Ο αξιόπιστος σύμμαχος σου, που αναλαμβάνει να φροντίσει το παιδί, όταν εσύ είσαι στη δουλειά. Είναι η Nannuka, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή σου πριν από έξι μόλις χρόνια και σήμερα έχει γίνει ο πρώτος άνθρωπος που απευθύνεσαι, όταν χρειάζεσαι βοήθεια για το μικρό σου.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ήδη, στην ιστοσελίδα της θα βρεις ειδικούς για τη φύλαξη και εκπαίδευση του παιδιού σου, επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας, όπως για παράδειγμα της γιαγιάς ή του παππού, καθώς και άτομα, τα οποία έχουν την κατάρτιση και γνώση να εργαστούν ως οικιακοί βοηθοί. Βρίσκεις αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο, γιατί επιλέγεις ανάμεσα σε κορυφαίους, σε επαγγελματίες που, για να βρεθούν στην εφαρμογή, έχουν μακρά προϋπηρεσία, ικανότητα και ταλέντο. Έχουν, δηλαδή, αυτό το κάτι που θέλεις να έχει η φροντίδα του παιδιού σου, για να αισθάνεσαι ασφαλής. Κράτησε την τελευταία λέξη και άσε με να σου εξηγήσω γιατί…


Babysitter, οικιακοί βοηθοί, υπεύθυνοι φροντίδας ηλικιωμένων. Όλοι “περνούν” από τον ίδιο αυστηρό έλεγχο, πριν βρεθούν στις λίστες της εφαρμογής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και μία θέση στην καρδιά σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το νέο τους motto “Αν δεν είναι στη Nannuka, ίσως δεν πρέπει να είναι και στο σπίτι σου…” μόνο τυχαίο δεν είναι.
Άλλωστε, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Και αν με ρωτάς, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Σε σέβονται, σε εκτιμούν και θέλουν να σου προσφέρουν αυτό που αναζητάς στην καλύτερη εκδοχή του.

Τι λες να ρίξουμε μία καλύτερη ματιά στα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί;

TLife

Read more