Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Τρόποι πληρωμής στη Nannuka

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το προφίλ σας και να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια και υπηρεσίες της Nannuka δεν έχετε παρά να αγοράσετε τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα της Nannuka για γονείς και για επαγγελματίες.

Οι τρόποι πληρωμής στη Nannuka για το πακέτο που θα επιλέξετε είναι 3:

1. Κατάθεση σε τράπεζα

α) Μπορείτε να καταβάλετε το ποσό της συνδρομής είτε πληρώνοντάς το στον υπάλληλο της τράπεζας είτε σε easy pay μηχανήματα που βρίσκονται εντός ή εκτός αυτής. Σε περίπτωση που καταβάλλετε το ποσό σε τράπεζα εκτός της Πειραιώς (στην οποία ανήκει ο λαγαριασμός της Nannuka) επιτρέψτε 1-3 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδιακασία της αποστολής του ποσού στο λογαριασμό της Nannuka.

β) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του web banking που θα σας απαλλάξει από την ανάγκη της φυσικής σας μετακίνησης, αφού όλη η συναλλαγή γίνεται ηλεκτρονικά και, φυσικά, με απόλυτη ασφάλεια. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τον μηχανισμό web banking μιας άλλης τράπεζας εκτός της Πειραιώς, σημειώστε ότι θα επιβαρυνθείτε με μια μικρή προμήθεια.

2. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή pre-paid κάρτα

Με τη Viva payments έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους ακολουθους τρόπους:

α) Με μετρητά σε ένα ευρύ δίκτυο από φυσικά σημεία (π.χ Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots, Media Markt, Mymarket, Metro, Bp, EKO, κ.α.)

Όταν επισκεπτόμαστε ένα φυσικό σημείο για να πληρώσουμε, ζητάμε να μας παραπέμψουν στο σημείο πληρωμής Viva. Εκεί θα χρειαστεί να δώσουμε τον κωδικό πληρωμής μας, ο οποίος μας είχε δοθεί κατά τη διαδικασία πληρωμής στη www.nannuka.com κι ενώ μεταφερθήκαμε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Viva.

β) Με αντικαταβολή, καταβαλλοντας το ποσό σε courier στον χώρο που εσείς έχετε ορίσει.

γ) Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα.

δ) Μέσω e-banking, πραγματοποιώντας On-line την πληρωμή μέσα από το e-banking περιβάλλον της τράπεζάς σας

ε) Με το Viva Wallet σας. Αν έχετε δημιουργήσει Viva Wallet λογαριασμό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε κάθε φορά τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Πληρωμή με μετρητά στα γραφεία μας

Όποιον τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε, να ξέρετε ότι η συναλλαγή σας θα είναι απόλυτα ασφαλής. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

Meet & Play by Nannuka… και στο Λονδίνο!

Μετά την Ελλάδα και την Ιταλία, η Nannuka έχει γίνει ο πολύτιμος βοηθός και των

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *