Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Γονείς- babysitters: σύγχρονες τάσεις μιας πολύτιμης σχέσης!

Ποιες είναι οι τάσεις στις ΗΠΑ σε σχέση με το babysitting, τις προσδοκίες των γονιών από τις babysitters, τα κίνητρα πίσω από τις επιλογές τους, που διαμορφώνουν τελικά και το ύψος της αμοιβής τους;

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα με τοπικά χαρακτηριστικά που όμως, όπως θα διαπιστώσετε, τα περισσότερα δεν είναι έξω από τη δική μας νοοτροπία.

Ας δούμε τα κυριότερα αποτελέσματα:

 1. Οι πιο δημοφιλείς τύποι babysitter που αναζητούν οι γονείς είναι: 1.babysitters «date night» 2. babysitters για όλη την ημέρα 3. babysitters για τις ώρες μετά το σχολείο 4. babysitters που βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού 5. babysitters για όλη τη διάρκεια της νύχτας.
 2. Η εκπαίδευση των babysitters που οι γονείς εκτιμούν περισσότερο δεν είναι άλλη από την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών/ασφάλειας (53%) ενώ η πανεπιστημιακή  μόρφωση ακολουθεί με ποσοστό 11,3%.
 3. Οι αργίες ή εορταστικές μέρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση σε babysitters είναι κατά σειρά προτίμησης οι: Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, Πρωτοχρονιά, Απόκριες (Halloween), Μέρα του Αγίου Πατρικίου.
 4. Οι πιο συχνές υποχρεώσεις που οι γονείς αναθέτουν στις babysitters είναι οι: 1. να ταϊσουν τα παιδιά 2.να τα διαβάσουν 3.να τα κοιμίσουν 4. να παίξουν μαζί τους παιχνίδια και αθλήματα 5. να τα πάρουν από το σχολείο.
 5. Τα 3/4 των ερωτηθέντων συμφωνούν ότι οι babysitters πρέπει να πληρώνονται πάνω από το όριο του κατώτατου μισθού.
 6. Μέχρι που θα έφταναν οι οικογένειες για μια babysitter;  To 87% θα έδιναν στην αγαπημένης του babysitter αύξηση, το 64% θα πλήρωναν περισσότερα για να κλείσουν μια babysitter της τελευταίας στιγμής, το 26% λέει ότι δίνει φιλοδώρημα ενώ το 20% παραδέχεται ότι θα «έκλεβε» την babysitter των φίλων τους!
 7. Τ0 1/3 των οικογενειών δηλώνουν ότι κλείνουν την babysitter μια εβδομάδα πριν την χρειαστούν κι ένα 26% την ίδια εβδομάδα
 8. Το 49% απάντησε ότι το βασικό κριτήριό τους για την επιλογή babysitter είναι το πόσο την λατρεύουν τα παιδιά. Μόνο το 3% δήλωσε ότι εξαρτάται από το πόσο χρεώνει τις υπηρεσίες της.
 9. Το 39% θεωρεί την babysitter  μέρος της οικογένειας.
 10. Το 94% των οικογενειών εμπιστεύονται την babysitter τους.
 11. Το 51% πληρώνουν περισσότερα για την εμπειρία της.

Χρήσιμα συμπεράσματα για μια από τις πιο πολύτιμες σχέσεις εμπιστοσύνης, τη σχέση γονέων- babysitter. Βρείτε εδώ τη δική σας αγαπημένη babysitter εύκολα, γρήγορα και χωρίς ενδοιασμούς!

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

NLP για Παιδαγωγούς & Γονείς!

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός – NLP, είναι η τέχνη της γνώσης του ανθρωπίνου νού και της λειτουργίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *