Εύρεση Babysitter: Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση γραφείου ή online αναζήτηση;

Nannuka ΕπιλογέςΕύρεση Babysitter: Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση γραφείου ή online αναζήτηση;

Η απόφαση του να αποκτήσετε παιδιά – και να βρείτε κάποιον που θα σας βοηθήσει να τα φροντίσετε – είναι δύο από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα λάβετε ποτέ. Και η εύρεση της τέλειας babysitter για τη φύλαξη παιδιού μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Δύο από τους πιο δημοφιλείς τρόπους αναζήτησης φύλαξης παιδιών στο σπίτι είναι είτε μόνοι σας μέσω ηλεκτρονικής υπηρεσίας που παρέχει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών είτε μέσω γραφείου που θα σας βρει τον άνθρωπο που αναζητάτε.

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τους δύο τρόπους αναζήτησης ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς και την οικογένειά σας.

Online υπηρεσίες εύρεσης φροντίδας- πώς λειτουργούν; 

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες για babysitter λειτουργούν ως συνεργάτες σας για να σας βοηθήσουν να βρείτε υποψήφιους. Δημοσιεύετε μια αγγελία εργασίας και, στη συνέχεια, σας παρουσιάζεται μια λίστα υποψηφίων βάσει των κριτηρίων σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φροντιστές έναντι συγκεκριμένης αμοιβής.

Πλεονεκτήματα της χρήσης μιας online υπηρεσίας που παρέχει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών

Εύκολη πρόσβαση σε babysitter, παιδαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους: Οι ιστότοποι εύρεσης babysitter καταγράφουν όλο το δυναμικό των φροντιστών, δίνοντας στους γονείς την ευελιξία να έχουν πρόσβαση σε φροντιστές, όπου και αν βρίσκονται, ακόμα κι αν ταξιδεύουν. Έχετε επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης και επικοινωνίας με τους φροντιστές 24 ώρες την ημέρα. “Μερικοί γονείς θέλουν περισσότερο έλεγχο στην αναζήτησή τους και θέλουν να επιλέξουν οι ίδιοι τους υποψηφίους που θα δούν. Ένας γονέας που έχει το χρόνο και θέλει τον έλεγχο της βελτιστοποίησης των υποψηφίων από μόνος του, θα ήθελε την ευελιξία που προσφέρει μια online υπηρεσία”, λέει η Πωλίνα Ναούμη,  Head of Family Support στο Nannuka.com.

Προσιτή τιμή: Οι διαδικτυακές υπηρεσίες εύρεσης νταντάς είναι μια λιγότερο δαπανηρή επιλογή για τις οικογένειες. Οι online υπηρεσίες προσφέρουν συνήθως συνδρομές με τον μήνα.

Εξακρίβωση στοιχείων: Πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι προσφέρουν online διαδικασία εξακρίβωσης στοιχείων των φροντιστών με την συνδρομή τους. Ορισμένοι ιστότοποι επιτρέπουν επίσης στις οικογένειες να δημοσιεύουν αξιολογήσεις για τους φροντιστές που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πολλαπλές επιλογές: Οι online υπηρεσίες συχνά σας επιτρέπουν να αναζητάτε ταυτόχρονα πολλές ειδικότητες αναρτώντας διαφορετική αγγελία εργασίας για κάθε ένα χωρίς επιπλέον κόστος. Ίσως χρειάζεστε μια δασκάλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μια babysitter κάθε άλλο σαββατοκύριακο. Ή, ίσως χρειάζεστε έναν παιδαγωγό για δημιουργική απασχόληση ή δασκάλα για ενόργανη για την μικρή σας. Με μία μόνο συνδρομή έχετε μεγαλύτερη ευελιξία να αναζητήσετε απεριόριστο αριθμό φροντιστών που ταιριάζουν στις ανάγκες της ζωής σας.

Κάποιες σκέψεις κατά τη χρήση μιας online υπηρεσίας για εύρεση φροντίδας:

Χρόνος: Οι τιμές στο διαδίκτυο μπορεί να είναι οικονομικότερες.  Αλλά τελικά εξαρτάται από τον χρόνο που μπορείτε να επενδύσετε στην αναζήτηση. Μερικές φορές μπορεί να τύχει και το πρώτο άτομο που θα επικοινωνήσετε να είναι ιδανικό για τη θέση. Άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε στο σωστό άτομο.

Εμπειρία: Εάν δεν έχετε συνεργαστεί ποτέ με babysitter, ίσως να μην γνωρίζετε τι ψάχνετε ή από πού να ξεκινήσετε. Μπορείτε να διαβάσετε διάφορα άρθρα, αλλά ίσως εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση γραφείου – πώς λειτουργεί;

Τα γραφεία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εύρεση φροντιστών και χρεώνουν ένα ποσό εύρεσης για τις υπηρεσίες τους. Φροντίζουν ολόκληρη τη διαδικασία, από την εύρεση υποψηφίων έως τον έλεγχο και καθοδηγούν τους γονείς κατά τη διαδικασία πρόσληψης και προσφέρουν υποστήριξη ακόμα και μετά την τοποθέτηση. 

“Στον Όμιλο Nannuka από νωρίς αντιληφθήκαμε την ανάγκη κάποιων οικογενειών για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Είτε λόγω χρονου, είτε λόγω απειρίας, είτε καθαρά λόγω εμπιστοσύνης στην εταιρεία μας, πολλές οικογένειες μας ζητούν συχνά να αναλάβουμε εμείς την εύρεση του φροντιστή για την οικογένειά τους. Έτσι δημιουργήσαμε το One & Only Nannuka. Πρόκειται για την πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα που παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις οικογένειες που το αναζητούν. Προχωράμε με σεβασμό στις εκάστοτε απαιτήσεις των οικογενειών, με προσιτές τιμές και όχι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και πάντα με την υπογραφή και αξιοπιστία του Ομίλου Nannuka”, μας συμπληρώνει η κα Ναούμη. “Έτσι μαζί με την online εμπειρία του Nannuka.com που έχει γίνει συνώνυμο με την φροντίδα στην Ελλάδα, ερχόμαστε να συμπληρώσουμε το κενό στην εύρεση Οικογενειακής φροντίδας, με το One & Only Nannuka δίπλα σε κάθε οικογένεια, με ένα τηλέφωνο.”

Πλεονεκτήματα συνεργασίας με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση γραφείου:

Απλοποιημένη διαδικασία πρόσληψης: Οι εταιρείες περνούν συχνά μια μακρά διαδικασία ελέγχου των αιτούντων, από τηλεφωνικές και προσωπικές συνεντεύξεις και συνεχίζουν με τις συστάσεις και τα έγγραφα τους. Ακόμη χρησιμοποιούν και μια εξέταση αξιολόγησης για να αναλύσουν τις γνώσεις του αιτούντος για τη φροντίδα των παιδιών. 

Συνεχής υποστήριξη για τους γονείς: Η υποστήριξη αλλά και η αντικατάσταση των υποψήφιων διαρκεί για ορισμένο διάστημα οπότε και δεν αγχώνεστε σε περίπτωση λήξης της συνεργασίας. “Έχουμε στραμμένο το ένα μας αυτί στις οικογένειες για να ακούμε ακόμη και μετά την τοποθέτηση του φροντιστή. Aυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την αντιμετώπιση δυσλειτουργιών όσον αφορά την εκπαίδευση της νέας babysitter σας και των εσφαλμένων επικοινωνιών. ” συμπληρώνει η κα Ναούμη.

Κάποιες σκέψεις κατά τη χρήση της προσωποποιημένης υπηρεσίας εύρεσης φροντίδας:

Τιμή: Οι online συνδρομές είναι σαφώς οικονομικότερες μπροστά στις τιμές των προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Αποκλεισμός ελέγχου: Οι προσωποποιημένες υπηρεσίες εύρεσης φροντίδας αναλαμβάνουν την αναζήτηση, τον έλεγχο και την πιστοποίηση των πιθανών υποψηφίων, αποκλείοντας αυτό από τους γονείς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο ολόκληρης της διαδικασίας οι ίδιοι.

Συμπέρασμα:

Δεν υπάρχει τελικά ο σωστός τρόπος για να βρεθεί μια babysitter. Το ένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο. Έχει να κάνει με το τι ψάχνει ο γονέας. Τι του ταιριάζει καλύτερα ως προς την υποστήριξη, τον προσωπικό έλεγχο και την ευελιξία στην αναζήτησή του και ποιος είναι ο προϋπολογισμός του. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του HugMag μέσα από το Google News.

Πρόσφατα

Πώς θα εξασφαλίσουν οι εργαζόμενοί σας την βέλτιστη φροντίδα των παιδιών τους;

Πολύ συχνά βλέπουμε στα μάτια πολλών εργαζόμενων γονέων το...

Βρες την επαγγελματία που αναζητάς-Η One & Only φροντίζει για εσένα

Η One&Only Nannuka είναι μια καινοτόμος υπηρεσία στην Ελλάδα...

Βιογραφικό νταντάς – Πώς να δημιουργήσω το One & Only βιογραφικό;

Αναζητάτε εργασία ως νταντά; Πολλές οικογένειες μέσα από το...

Νταντάδες της γειτονιάς- Ένα πρόγραμμα που σε αφορά

Τι είναι το πρόγραμμα νταντάδες της γειτονιάς; Το πρόγραμμα «Νταντάδες...
spot_img

Newsletter

5 soft skills να συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου, ως babysitter

Βλέπουμε συχνά να αναφέρεται σε διάφορα άρθρα και κείμενα ο όρος soft skills και επαγγέλματα και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν όντως τα soft skills...

7 Λάθη που πρέπει να αποφύγει κάθε babysitter

Το επάγγελμα του baby sitting αποτελεί ένα επάγγελμα με μεγάλη ευθύνη και αρκετές προκλήσεις. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο πολλές φορές αρκετές νέες babysitters...

Αμοιβές φροντιστών το 2024-Πώς διαμορφώνονται;

Όπως κάθε χρόνο, μεριμνήσαμε και φέτος και σας παραθέτουμε αναλυτικά τις ενδεικτικές αμοιβές των φροντιστών κάθε ειδικότητας για το 2024. Ποιος είναι ο μισθός...

Babysitting Tips για νέες νταντάδες

Εάν μόλις βρήκατε μια θέση εργασίας ως babysitter στη Nannuka και νιώθετε πως χρειάζεστε βοήθεια, για να ξεκινήσετε το babysitting, δίχως να υπάρχει κάποια...

Γιατί οι babysitters δεν ενδιαφέρονται για την αγγελία σας;

Αναζήτηση babysitter Η αναζήτηση babysitter αποτελεί μια αγχωτική διαδικασία αρκετές φορές. Ιδίως όταν πρόκειται για την εύρεση μιας άμεσης συνεργασίας. Πολλοί γονείς ξεκινούν να αναζητούν babysitter...

Απασχόληση παιδιού τους καλοκαιρινούς μήνες

Καθώς φτάνουμε προς το καλοκαίρι συχνά σκεφτόμαστε πώς θα καταφέρουμε να απασχολήσουμε τα παιδιά μας, ενώ βρισκόμαστε στην δουλειά. Μπορούμε να απασχολήσουμε τα παιδιά...

Νταντά | Ποια ταιριάζει σε εσάς;

Τι είναι η νταντά και ποιος ο ρόλος της; Όταν αναφερόμαστε σε μια νταντά, αναφερόμαστε σε μια επαγγελματία, που αναλαμβάνει τον ρόλο της φροντίδας και της...

Νταντάδες της γειτονιάς- Ένα πρόγραμμα που σε αφορά

Τι είναι το πρόγραμμα νταντάδες της γειτονιάς; Το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς» εμπίπτει στον άξονα δράσεων υπέρ της συμφιλίωσης οικογενειακής και επαγγελματικής ή/και προσωπικής ζωής,...

Πιστοποίηση GBC – θα τονώσει την καριέρα σας

Αισθάνεστε πως η επαγγελματική σας ζωή είναι στάσιμη και δεν μπορείτε να βρείτε τόσες επαγγελματικές ευκαιρίες, καθώς οι απαιτήσεις των γονέων γίνονται διαρκώς και...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.