Βρείτε Babysitter

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας σήμερα.

ή
Αναζήτηση

Πάνω από 344.000 μέλη εμπιστεύονται το nannuka.com στην Ευρώπη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

line

Στη Nannuka, θα ανακαλύψετε τον επαγγελματία που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Η ομάδα μας, κατανοώντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες σας, φροντίζει καθημερινά να έχετε online πρόσβαση σε babysitter, δασκάλους, παιδαγωγούς με εξειδίκευση, χρόνια εμπειρίας, άριστες συστάσεις και αξιολογήσεις από άλλους γονείς. Κυρίως, γνωρίζουμε από κοντά κάθε μέλος μας για να αισθάνεστε ασφάλεια.

Έτοιμοι; Κάντε την εγγραφή σας, σήμερα! Arrow

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

line
line
Κάνουμε τον πρώτο έλεγχο!
Επιλέξτε με ασφάλεια καθώς κάθε μέλος με την ένδειξη εξακριβωμένο προφίλ έχει περάσει από προσωπική συνέντευξη στην οποία επαληθεύουμε τα στοιχεία του και τις συστάσεις του.
line
Δεν κρατάμε μυστικά!
Επιλέξτε επαγγελματίες με άριστες αξιολογήσεις καθώς το αξίζουν. Κάθε οικογένεια αξιολογεί την εμπειρία του με τον υποψήφιο ώστε οι καλοί να ξεχωρίζουν και οι “μέτριοι” να απομακρύνονται.
line
Μη ψάχνετε στα τυφλά!
Αποκτήστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τον υποψήφιο βλέποντας το προσωπικό Video CV του κάθε επαγγελματία
line
Ένα εργαλείο για να σας λύσει τις απορίες.
Με ένα “κλικ” υπολογίζετε την κατάλληλη αμοιβή του επαγγελματία βάσει ειδικότητας και έτη εμπειρίας.

Έτοιμοι; Κάντε την εγγραφή σας, σήμερα! Arrow

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

line
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Βήμα 1ο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Αναζητήστε και συγκρίνετε προφίλ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Διαβάστε αξιολογήσεις από άλλους γονείς. Καταχωρίστε στα “αγαπημένα” σας τα προφίλ που ξεχωρίσατε. Παράλληλα, δημοσιεύεστε μια αγγελία και συγκεντρώστε προφίλ που είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Βήμα 2ο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Βρήκατε προφίλ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας; Επικοινωνήσετε μαζί τους, αναβαθμίζοντας το προφίλ σας σε Premium. Προτιμήστε τα εξακριβωμένα προφίλ καθώς έχουμε επαληθεύσει τα στοιχεία τους. Κάντε για αρχή μια τηλεφωνική συνέντευξη και στη συνέχεια μια συνάντηση από κοντά. Επικοινωνήστε με όσους χρειάζεται μέχρι να νιώσετε ότι βρήκατε τον ιδανικό.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Βήμα 3ο

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Θυμηθείτε να αξιολογήσετε όλα τα προφίλ με τα οποία ήρθατε σε επικοινωνία. Η άποψή σας βοηθάει και άλλους γονείς! Ως Premium μέλος, συνεχίστε την έρευνά σας καθώς οι ανάγκες της οικογένειας δεν τελειώνουν ποτέ!

ΝΙΩΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

line
Arrow

Εξακριβωμένα προφίλ

Κάθε εξακριβωμένο μέλος έχει περάσει από συνέντευξη με εκπρόσωπο της Nannuka όπου τα στοιχεία του έχουν επαληθευθεί.

Arrow

Προσωποποιημένη βοήθεια

Πίσω από την online εμπειρία βρίσκεται η ομάδα μας για να σας βοηθάει σε κάθε βήμα της αναζήτησής σας.

Arrow

Επαλήθευση συστάσεων

Η ομάδα μας φροντίζει να επαληθεύει τις συστάσεις και να επικοινωνεί με τους προηγούμενους εργοδότες.

Arrow

Αξιολογήσεις από άλλους γονείς

Καθημερινά εκατοντάδες γονείς γνωρίζουν από κοντά και αξιολογούν επαγγελματίες για να μπορέσετε εσείς να επιλέξετε τους καλύτερους.

Τι σημαίνει η ένδειξη "εξακριβωμένο προφίλ" στα βιογραφικά των babysitter;

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας. Για αυτό και οι babysitter περνάνε από διαδικασία εξακρίβωσης των στοιχείων τους. Η διαδικασία της εξακρίβωσης περιλαμβάνει μία συνάντηση του υποψήφιου επαγγελματία, όπου γίνεται έλεγχος και επαλήθευση της ταυτότητας ή άλλων αποδεικτικών της στοιχείων, πτυχίων και διπλωμάτων κατάρτισης. Έτσι, επιβεβαιώνουμε ότι τα μέλη που έχουν την ένδειξη `Εξακριβωμένο προφίλ` έχουν αληθή στοιχεία επικοινωνίας και είναι υπαρκτά πρόσωπα.

Πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με τις babysitter;

Η αναζήτηση babysitter γίνεται με 2 εύκολους τρόπους: Αναζήτηση 1 προς 1 και αποστολή αιτήματος σε επαγγελματία ή Δημιουργία αγγελίας.

Υπάρχει χρέωση για τη χρήση της πλατφόρμας;

Η εγγραφή σας, η αναζήτηση των επαγγελματιών καθώς και η δημοσίευση της αγγελίας είναι εντελώς δωρεάν. Για την αποστολή απεριόριστων αιτημάτων εργασίας, την πρόσβαση στα στοιχεία όλων των επαγγελματιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον σε αγγελία καθώς και για την εξασφάλιση μοναδικών προνομίων, αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Premium.

Τι σημαίνουν τα "σπιτάκια" στο προφίλ κάθε ειδικού;

Τα σπιτάκια αφορούν στην αξιολόγηση που λαμβάνει ο κάθε επαγγελματίας, έπειτα από συνέντευξη ή συνεργασία του με μια οικογένεια. Όσο πιο πολλά τα σπιτάκια, τόσο καλύτερη η αξιολόγηση.

Γιατί πρέπει να αξιολογήσω τις babysitter με τις οποίες έχω συνεργαστεί;

Κάνοντας μια αξιολόγηση, βοηθάτε αυτομάτως έναν άλλον γονιό που αυτή τη στιγμή ψάχνει babysitter. Μία θετική αξιολόγηση βοηθάει έναν επαγγελματία να βρει ευκολότερα εργασία και μία οικογένεια να εμπιστευτεί λίγο περισσότερο ένα καινούργιο πρόσωπο. Μία αρνητική αξιολόγηση, βοηθάει μία οικογένεια να προφυλαχτεί από μια άστοχη συνεργασία.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Video Image

Καθημερινά δουλεύουμε με πάθος για να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!