Βρείτε εργασία ακόμα και στη γειτονιά σας!

7 στους 10 επαγγελματίες βρίσκουν εργασία μέσα σε ένα μήνα.
Πάνω από 94.000 μέλη εμπιστεύονται το nannuka.com στην Ευρώπη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

lineΣτη Nannuka, θα ανακαλύψετε χιλιάδες αγγελίες για να βρείτε την ιδανική εργασία που ταιριάζει σε εσάς. Η ομάδα μας φροντίζει μέσα από χρήσιμα εργαλεία να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό προφίλ για να βρείτε άμεσα εργασία. Μιλήστε για την προϋπηρεσία σας, παρουσιάστε τα πτυχία σας, την ειδίκευσή σας, τις συστάσεις σας, τα ανταγωνιστικά σας πλεονεκτήματα, τη διαθεσιμότητά σας.
Έτοιμοι; Κάντε την εγγραφή σας, σήμερα! Arrow

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

lineΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΔΩΡΕΑΝ!

Βήμα 1ο

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΔΩΡΕΑΝ!

Δημιουργήστε το δικό σας επαγγελματικό προφίλ σε λιγότερο από 2’. Δώστε την ευκαιρία στις οικογένειες να σας ξεχωρίσουν και να σας επιλέξουν. Τα στοιχεία επικοινωνίας δεν δημοσιεύονται χωρίς τη έγκρισή σας.

Βήμα 2ο

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ

Βρήκατε κάποια αγγελία που σας ενδιαφέρει; Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε εξακριβωμένο προφίλ για να αρχίσετε να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας σε όσες αγγελίες εσείς επιθυμείτε. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια. Έτσι, θέλουμε πρώτα να σας γνωρίσουμε για να επαληθεύσουμε τα στοιχεία σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Βήμα 3ο

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

Αποκτώντας εξακριβωμένο προφίλ κερδίζετε την εμπιστοσύνη των γονιών ώστε να σας στείλουν αίτημα επικοινωνίας. Παράλληλα, μπορείτε να επικοινωνήστε εσείς με τους γονείς και να διεκδικήσετε τη θέση των ονείρων σας, αναβαθμίζοντας το προφίλ σας σε Premium. Η ομάδα μας είναι δίπλα σας χωρίς καμία επιπλέον οικονομική δέσμευση.
Έτοιμοι; Κάντε την εγγραφή σας, σήμερα! Arrow

ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

lineΕξακριβωμένο προφίλ

Εξακριβωμένο προφίλ

Κερδίστε την εμπιστοσύνη των γονιών αποκτώντας την ένδειξη εξακριβωμένο προφίλ και αυξάνοντας το ποσοστό επαλήθευσης του προφίλ σας.

Επαγγελματική φωτογραφία

Επαγγελματική φωτογραφία

Η πρώτη εντύπωση μετράει! Επιλέξτε μια ευκρινή, επαγγελματική φωτογραφία και πλαισιώστε το προφίλ σας με ένα ακόμα “επιχείρημα” υπέρ σας!

Προσωποποιημένη βοήθεια

Προσωποποιημένη βοήθεια

Πίσω από την online εμπειρία βρίσκεται η ομάδα μας για να σας βοηθάει να βρείτε εργασία.

Αξιολογήσεις από άλλους επαγγελματίες

Αξιολογήσεις από άλλους επαγγελματίες

Καθημερινά εκατοντάδες επαγγελματίες γνωρίζουν από κοντά και αξιολογούν τους γονείς για να μπορέσετε εσείς να νοιώθετε ασφάλεια.