Αναζήτηση κυρίας για φροντίδα παιδιών εσωτερική ή μη

Αναζητούμε κυρία για τη φροντίδα τριών παιδιών (7 χρονών, 3μιση και ενός έτους). Απαραίτητο να γνωρίζει πολύ καλά Ελληνικά και να μαγειρεύει. Ιδανικά δεν αναζητούμε κυρία για εσωτερική απασχόληση, ωστόσο μπορούμε να παρέχουμε χώρο ακόμα και για εσωτερική κυρία εάν αυτό εξυπηρετεί. Σε αυτή την περίπτωση παρέχουμε ένα ρεπό την εβδομαδα. Δε ζητάμε οικιακές εργασίες, παρά μόνο αν γίνεται κάποια τακτοποίηση στο σπίτι, όπως τα παιχνιδια του παιδιού, τα σκουπίδια του μπάνιου κτλ. Θα χρειάζεται η κυρία να παραλαμβάνει τα παιδιά από το σχολικό, στις 14.30 το ένα παιδί και το άλλο κατά τις 15.15 και κάποιες μέρες πέντε παρά. Το ωράριο θα ξεκινάει απο τις οκτώ το πρωί έως και τις έξι το απόγευμα, με έναρξη συνεργασίας από 8 ή 9 Σεπτεμβρίου. Ιδανικά θα θέλαμε η κυρία να είναι εμβολιασμένη. Τέλος, από μέσα Ιουνίου έως και μέσα Σεπτεμβρίου θα θέλαμε η κυρία να μας ακολουθεί στην Πάτμο καθώς παρέχουμε χώρο διαμονής. Διαφορετικά, εάν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θέλουμε να ξέρουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει από Σεπτέμβρη κανονικά. Η αμοιβή είναι συζητήσιμη.

Ηλικίες παιδιών:

8 χρονών , 5 χρονών , 2 χρονών

Babysitter (νταντά)
1200€ / ώρα
Εσωτερική οικιακή απασχόληση
Διόνυσος

Αγγελίες

Σε ενδιαφέρει; Κάνε την εγγραφή σου τώρα δωρεάν!

Δείτε περισσότερες αγγελίες εργασίας

Παρόμοιες αγγελίες σε κοντινή απόσταση

Απασχοληση-φροντιδα νηπιου 3 ετων

Premium

Ημερομηνία ανάρτησης:

22/04/24

Περιοχή:

Δροσιά

Ψάχνουμε Babysitter (νταντά) για ένα παιδί ηλικίας 2 ετών στη Δροσιά. Οι υπηρεσίες που μας ενδιαφέρουν είναι οι εξής: Φροντίδα βρεφών & νηπίων, Φύλαξη παιδιού, Απασχόληση στο σπίτι, Φροντίδα και Φύλαξη, Δημιουργική απασχόληση, Οικ. εργασίες γύρω από το παιδί, Μετακίνηση παιδιών. Η απασχόληση είναι μερική.

Babysitter (νταντά) για ένα παιδί ηλικίας 2 μηνών, Εκάλη

Premium

Ημερομηνία ανάρτησης:

22/04/24

Περιοχή:

Εκάλη

Ψάχνουμε Babysitter (νταντά) για ένα παιδί ηλικίας 2 μηνών στην Εκάλη. Οι υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη είναι οι εξής: Φροντίδα βρεφών & νηπίων, Φύλαξη παιδιού, Φροντίδα και Φύλαξη, Οικ. εργασίες γύρω από το παιδί. Η απασχόληση είναι εσωτερική.

Babysitter (νταντά) για ένα παιδί ηλικίας 2 μηνών, Εκάλη

Premium

Ημερομηνία ανάρτησης:

22/04/24

Περιοχή:

Εκάλη

Ψάχνουμε Babysitter (νταντά) για ένα παιδί ηλικίας 2 μηνών στην Εκάλη. Οι υπηρεσίες που θέλουμε είναι οι εξής: Φροντίδα βρεφών & νηπίων, Φύλαξη παιδιού, Φροντίδα και Φύλαξη, Οικ. εργασίες γύρω από το παιδί. Η απασχόληση είναι εσωτερική.