Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Early Learning British Nursery School: ο παιδικός σταθμός που κάνει τα αγγλικά παιχνίδι!

Αν ανήκετε σε εκείνους τους γονείς που θεωρούν σημαντική την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από την νηπιακή κιόλας ηλικία, αν δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώση που αποκτιέται φυσικά και δημιουργικά μέσα από το παιχνίδι και δεν χορταίνετε να βλέπετε το χαμόγελο των παιδιών την ώρα του γυρισμού τους στο σπίτι, τότε το Early Learning British Nursery School, στο Ελληνικό, είναι ο ιδανικός αγγλικός παιδικός σταθμός για το παιδί σας!

Τα παιδάκια ηλικίας από 2½ – 6 ετών έχουν την δυνατότητα να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα και να εξοικειωθούν μαζί της βιωματικά, υιοθετώντας τη μάθησή της σαν μια φυσική διαδικασία που γίνεται άμεσα κι αβίαστα μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και άφθονο παιχνίδι!

αγγλικός παιδικός σταθμός

Η μέθοδος που ακολουθείται στο Early Learning British Nursery School επιτρέπει στα παιδιά να απορροφούν την αγγλική γλώσσα από δασκάλες με μητρική γλώσσα τα Αγγλικά χωρίς να καθυστερούν την ανάπτυξη των Ελληνικών τους, που συνεχίζεται παράλληλα. Αποτέλεσμα: η εκμάθηση των αγγλικών γίνεται ένα δημιουργικό παιχνίδι, όπου η καθημερινή εμπειρία αντικαθιστά τους κανόνες και τις ασκήσεις!

Ο σταθμός ιδρύθηκε στο Ελληνικό το 1992, ως ένα σχολείο αναφοράς για τα παιδάκια για τις αγγλόφωνες μητέρες της περιοχής ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε και στους Έλληνες γονείς, εγκαινιάζοντας μια νέα πορεία, καθώς όλο και περισσότεροι γονείς ήθελαν να προσφέρουν την εκμάθηση της αγγλικής στα παιδιά τους, σε μια ηλικία που προκύπτει γρήγορα, φυσικά και σαν παιχνίδι.

Μουσικοκινητική, δραματοποίηση, χειροτεχνίες, φυσική αγωγή, φροντιδα κατοικιδίων, κηπουρική, εκδρομές και περίπατοι είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες στις οποίες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικροί μαθητές σε ένα γεμάτο πρόγραμμα που ενθαρρύνει την καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους, προετοιμάζοντας τα παιδιά ώστε να ενταχτούν ομαλά στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

αγγλικός παιδικός σταθμός

Την ίδια στιγμή, το Early Learning δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, στην προσπάθειά του να μεταδώσει στα παιδιά μέσα από την καθημερινή του δράση την αξία της προσφοράς και της φιλανθρωπίας. Τα παιδιά βιώνουν την εμπειρία της κοινωνικής ευθύνης μέσα από τη συμμετοχή σε bazaar και εράνους για την υποστήριξη οργανισμών ενώ, στην ίδια φιλοσοφία, το Early Learning χορηγεί 2 υποτροφίες ανά σχολικό έτος σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη και των οποίων η επιλογή γίνεται μέσα από κοινωνικά κριτήρια.


Μάθετε περισσοτέρα για το Early Learning British Nursery School και κλείστε ραντεβού για να επισκεφτείτε τον χώρο από κοντά εδώ.

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

playland

Οι ζωγραφιές των παιδιών δίνουν χαμόγελα ελπίδας!

Μιλήσαμε με την κ. Θεώνη Παπαδημητρακοπούλου, ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού, παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου Playland στη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *