Το Όραμα μας

Η γονεϊκότητα ανταμείβει, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο — και σίγουρα συνοδεύεται από πολλές ερωτήσεις. Από το 2014, ο Όμιλος της Nannuka έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τόσο τις οικογένειες όσο και τους φροντιστές σε κάθε βήμα του γονεϊκού & επαγγελματικού ταξιδιού – από αυτές τις μεγάλες αποφάσεις ζωής μέχρι τις στιγμές που δημιουργούν αστείρευτες μνήμες.

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε κάθε οικογένεια σε κάθε στάδιο φροντίδας, από τη γέννηση μέχρι τα βαθιά γεράματα. Μέσα από την τεχνολογία και την καινοτομία, απαντάμε σε μία από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες προκλήσεις: τη φροντίδα για όλη την οικογένεια.

Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που κάναμε τη φροντίδα διαθέσιμη σε όλους και σήμερα συνδέουμε χιλιάδες οικογένειες με αξιόπιστους φροντιστές. Απλοποιούμε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειες αναζητούν, προβάλλουν και προσλαμβάνουν αξιόπιστη φροντίδα.

Επόμενο μας βήμα: η πλήρης & αμερόληπτη ενημέρωσή σας για όλα τα οικογενειακά και κοινωνικά θέματα που σας απασχολούν. 

Στο HugMag, η αποστολή μας είναι απλή – να σας παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες, νέα & συμβουλές καθώς δημιουργείτε ή μεγαλώνετε την οικογένειά σας.

Η ομάδα των συντακτών, συγγραφέων και ειδικών μας τα έχει δει όλα και πολλοί από εμάς είμαστε επίσης γονείς. Αναγνωρίζουμε ότι η γονεϊκότητα και η φροντίδα των αγαπημένων μας εξελίσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να είμαστε η πηγή σας για πληροφορίες που είναι πάντα ενημερωμένες, ακριβείς και πρακτικές. Στόχος μας είναι να ελαφρύνουμε το βάρος σας και, όποτε είναι δυνατόν, να σας δώσουμε έναν λόγο να γελάσετε.

Στο HugMag, θα βρείτε πραγματικές πληροφορίες για ορόσημα εγκυμοσύνης και παιδικής ηλικίας, ηλικιωμένων, εφήβων, ψυχολογίας αλλά και ατζέντα με εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Συμβουλές χωρίς κρίση που σας ενδυναμώνουν και σας υποστηρίζουν σε κάθε στάδιο του ταξιδιού και σημαντικές πληροφορίες για την ψυχική υγεία, τη δυναμική της οικογένειας και το τι σημαίνει να είσαι γονιός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Το ήθος μας

Οι αξίες που μοιραζόμαστε στο HugMag εμπνέουν το περιεχόμενο που δημιουργούμε και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας προς τις οικογένειες και όχι μόνο.

Οι αξίες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων μοιραζόμαστε μαζί σας.

Ενσυναίσθηση

Σας βλέπουμε, σας ακούμε και σας καταλαβαίνουμε και σκεφτόμαστε συνεχώς τρόπους για να σας βοηθήσουμε μέσω του περιεχόμενου μας.

Συμμετοχικότητα

Στηρίζουμε έμπρακτα τις διαφορετικές απόψεις, εμπειρίες και ιδέες και εκτιμούμε την διαφορετικότητα καθώς και τα κοινά θέματα που μας ενώνουν.

Σύνδεση

Πιστεύουμε ιδιαίτερα ότι όταν η ομαδικότητα επικρατεί στις δύσκολες στιγμές, έτσι μόνο δημιουργούνται οι θετικές αλλαγές.

Ειλικρίνεια

Αναγνωρίζουμε τόσο τις δύσκολες αλλά και τις μαγικές στιγμές μιας οικογένειας, και ακολουθούμε μια μη επικριτική προσέγγιση σε ό,τι περιεχόμενο δημιουργούμε.

Καθοδήγηση

Παρέχουμε συμβουλές ελεγμένες από ειδικούς επαγγελματίες και πραγματικές λύσεις που είναι εύκολα κατανοητές, μειώνουν το φόρτο σας και σας κάνουν να αισθάνεστε κατανόηση & υποστήριξη καθώς λαμβάνετε τις καλύτερες αποφάσεις για την οικογένειά σας με περισσότερη σιγουριά και λιγότερο άγχος.

Καλοσύνη

Υπερασπιζόμαστε την καλοσύνη και τη συμπόνια σε έναν κόσμο που συχνά μπορεί να αισθάνεται διχασμένος.

Αξιοπιστία

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, φροντίζοντας να παραμένουμε μπροστά από τις μεταβαλλόμενες κοινωνικές εξελίξεις, καθώς οικοδομούμε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.