Νταντά

Η νταντά είναι η έμπειρη επαγγελματίας που φροντίζει τα παιδιά σε καθημερινή βάση, είτε για ολική ή… Η νταντά είναι η έμπειρη επαγγελματίας που φροντίζει τα παιδιά σε καθημερινή βάση, είτε για ολική ή μερική απασχόληση. Οι περισσότερες νταντάδες γίνονται μέρος της οικογένειας και αναλαμβάνουν την προετοιμασία γευμάτων, βοηθάνε στις οικιακές εργασίες καθώς και στις μετακινήσεις των παιδιών. Διαβάστε προφίλ και επικοινωνήστε με την ιδανική νταντά για τη δική σας οικογένεια.

Verify your profile for free and apply to all job posts for 1 month! Promo Code: 1FREEPRO    Details

Κλείσιμο φίλτρων User Photo

Τόπος συνεργασίας

Χώρα

Περιοχή


Φίλτρα Filters

Σειρά εμφάνισης:

Βρέθηκαν 2 αγγελίες εργασίας

Ουπς! Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για τα κριτήρια που έχετε επιλέξει.

Ουπς! Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για τα κριτήρια που έχεις επιλέξει. Οι ευκαιρίες για εργασία δεν σταματούν εδώ. Συνέχισε την αναζήτηση και δες αγγελίες εργασίας για babysitter. Εάν αναζητάς μια θέση εργασίας για φροντίδα και φύλαξη παιδιών τότε αξίζει να δεις και αυτές τις αγγελίες

Νταντά για βρέφος 7 μηνών

Ημερομηνία ανάρτησης:

26/09/22

Ειδικότητα:

Babysitter (νταντά)

Περιοχή:

Limassol

Τύπος απασχόλησης:

Μερική απασχόληση

Ενδεικτική αμοιβή:

Κατόπιν Συνεννόησης

Ζητείται νταντά για βρέφος 7 μηνών - φύλαξη στο χώρο μας. Εμπειρία με παιδιά παρόμοιας ηλικίας. Η ειδικότητα μαία ή βρεφοκόμος θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 - 16:30 (ωράριο συζητήσιμο).

Νταντα για βρεφος 4 μηνων/Babysitter for a 4-month-old baby

Ημερομηνία ανάρτησης:

08/09/22

Ειδικότητα:

Babysitter (νταντά)

Περιοχή:

Larnaca

Τύπος απασχόλησης:

Ολική απασχόληση

Ενδεικτική αμοιβή:

Κατόπιν Συνεννόησης

Ζητείται βρεφονηπιοκόμος για 8ωρη/5μερη (Δευτέρα-Παρασκευή) φροντίδα βρέφους 4 μηνών στην περιοχή Λευκάρων Λάρνακας. Ελκυστικές απολαβές και δυνατότητα προσφοράς διαμονής. Παρακαλώ αποστολή βιογραφικού σημειώματος. Babysitter wanted for 8-hour/5-day (Monday-Friday) care of a 4-month-old baby near Lefkara Larnaka. Attractive benefits including accommodation availability. Kindly send resume.

Premium

Ημερομηνία ανάρτησης:

Ειδικότητα:

Περιοχή:

Τύπος απασχόλησης:

Ενδεικτική αμοιβή:

Αριθμός τηλεφώνου: