Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Tips για την υποβολή άρθρων στο blog της Nannuka.

blog της Nannuka

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε στην υποβολή κειμένων για το blog της Nannuka. Με μεγάλη χαρά λαμβάνουμε τα κείμενά σας, εξετάζουμε το περιεχόμενό τους και στη μεγάλη τους πλειοψηφία τα δημοσιεύουμε, εφόσον δεν έχει καλυφτεί η θεματολογία μας με ανάλογα άρθρα.

Συγκεντρώσαμε ορισμένα tips για να έχετε υπόψη σας σχετικά με το περιεχόμενο και τη μορφή των κειμένων που μπορείτε να δημοσιεύετε, για δική σας διευκόλυνση!

  1. Επιλέξτε θέματα πρακτικού ενδιαφέροντος πάνω στον τομέα της εξειδίκευσής σας, όπως π.χ τεχνικές μελέτης που συνδυάζουν τη μάθηση με το παιχνίδι, παιχνίδια επιβράβευσης, ασκήσεις συναισθηματικής νοημοσύνης κτλ. Δείτε για παράδειγμα τα άρθρα των ειδικών μας σχετικά με ένα παιχνίδι ορθογραφίας και μια τεχνική χαλάρωσης πριν τον ύπνο.
  2. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δικές σας ιστορίες που έχουν προκύψει μετά από την επαγγελματική σας ενασχόληση με τα παιδιά. Διηγηθείτε μας μια εμπειρία σας ως babysitter που σας έκανε εντύπωση ή σας συγκίνησε. Ή την προσωπική σας ιστορία σε σχέση με ένα θέμα ανατροφής ή διαπαιδαγώγησης.
  3. Στην ίδια λογικη, ευπρόσδεκτες είναι οι συμβουλές σας στις άλλες babysitters ή ειδικούς που έχετε συγκεντρώσει από τη δική σας εμπειρία. Τι θα συμβουλεύατε μια κοπέλα που θα εργαστεί ως babysitter για πρώτη φορά; Ή τι θα λέγατε σε μια μαμά που συνεργάζεται με μια babysitter σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να την αντιμετωπίζει;
  4. Σας υπενθυμίζουμε ότι τα κείμενά σας καλό είναι να μην ξεπερνούν τις 400 λέξεις, για να είναι προσιτά στην ανάγνωση.
  5. Πάντα βοηθάει ως προς τη μορφή της παρουσίασης των κειμένων η παραγραφοποίηση και κυρίως η δομή με bullets καθώς τα κείμενα αυτά είναι πιο συγκεκριμένα, ευανάγνωστα και εύκολα στην αντίληψη.
  6. Διαβάστε εδώ τα πολλαπλά οφέλη που κερδίζετε αρθρογραφώντας στο blog της Nannuka, ενώ σας υπενθυμίζουμε τα 10 credits που καταχωρούνται απευθείας στο λογαριασμό σας και αντιστοιχούν σε πραγματική έκπτωση στις συνδρομές της Nannuka.
Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

6 λόγοι για να γράψετε στο blog της Nannuka!

Είστε μέλος της Nannuka, έχετε έναν τομέα εξειδίκευσης ή απλώς εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *