Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Ως Premium μέλος, βρίσκεις γρηγορότερα εργασία!

συνδρομές Nannuka

Πέρα από τις δυνατότητες που σας προσφέρει η basic συνδρομή όπως η δωρεάν εγγραφή, η δημιουργία βιογραφικού προφίλ, η απεριόριστη λήψη αιτημάτων εργασίας από γονείς κι εκδήλωση ενδιαφέροντος σε αγγελίες γονιών κι εταιριών, οι έξυπνες συνδρομές της Nannuka σας εξοπλίζουν με μια σειρά από εφόδια που σας βοηθούνε στην πράξη να βρείτε εργασία στο αντικείμενό σας πιο εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

Ειδικά για το διάστημα 15 έως τις 30 Νοεμβρίου, κερδίζετε έκπτωση 20% σε όλες τις συνδρομές για επαγγελματίες- μέλη της Nannuka, αποκτώντας μια μοναδική ευκαρία να κάνετε ακόμα πιο ανταγωνιστικό το προφίλ σας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ποια είναι τα προνόμια που σας προσφέρουν αυτές οι συνδρομές και ποια είναι αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και εξυπηρετεί τους δικούς σας στόχους εύρεσης εργασίας!

Συνδρομή premium 3 μήνες

 1. Με τη συνδρομή premium 3 μηνών έχετε το δικαίωμα να «ξεκλειδώσετε» τα στοιχεία επαφής έως και 6 διαφορετικών γονέων/ αγγελιών για να παρουσιάσετε εσείς σε εκείνους την καταλληλότητά σας για τη θέση, πριν σας αναζητήσουν εκείνοι.
 2. Η συνδρομή σας εξασφαλίζει, ακόμα, υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης ώστε να εμφανίζεστε πιο μπροστά στις σελίδες εύρεσης.
 3. Επίσης, η δημιουργία εξακριβωμένου προφίλ σας που μετράει πραγματικά στην επιλογή των γονιών οπως και η συμπλήρωση του τεστ προσωπικότητας profiler από εσάς, συμπεριλαμβάνονται στην premium αυτη συνδρομή.
 4. Τέλος, έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε 3 βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει το Nannuka School στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης των μελών μας όπου και δίνονται βεβαιώσεις συμμετοχής αλλά και προτεραιότητα συμμετοχής σε σεμινάρια συνεργατών.

Συνδρομή premium 6 μήνες

 1. Με τη συνδρομή premium 6 μηνών έχετε το δικαίωμα να «ξεκλειδώσετε» τα στοιχεία επαφής έως και 12  διαφορετικών γονέων/ αγγελιών για να παρουσιάσετε εσείς σε εκείνους την καταλληλότητά σας για τη θέση, πριν σας αναζητήσουν εκείνοι.
 2. Η συνδρομή σας εξασφαλίζει, ακόμα, υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης ώστε να εμφανίζεστε πιο μπροστά στις σελίδες εύρεσης.
 3. Επίσης, η δημιουργία εξακριβωμένου προφίλ σας που μετράει πραγματικά στην επιλογή των γονιών οπως και η συμπλήρωση του τεστ προσωπικότητας profiler από εσάς, συμπεριλαμβάνονται στην premium αυτη συνδρομή.
 4. Τέλος, έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε 6 βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει το Nannuka School στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης των μελών μας όπου και δίνονται βεβαιώσεις συμμετοχής αλλά και προτεραιότητα συμμετοχής σε σεμινάρια συνεργατών.
 5. Έχετε αυτόματα δικαίωμα εργασίας έναντι των άλλων μελών σε εκδηλώσεις εταιριών τις οποίες αναλαμβάνει η Nannuka.

Συνδρομή premium 12 μήνες

 1. Με τη συνδρομή premium 3 μηνών έχετε το δικαίωμα να «ξεκλειδώσετε» τα στοιχεία επαφής έως και 18 διαφορετικών γονέων/ αγγελιών για να παρουσιάσετε εσείς σε εκείνους την καταλληλότητά σας για τη θέση, πριν σας αναζητήσουν εκείνοι.
 2. Η συνδρομή σας εξασφαλίζει, ακόμα, υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης ώστε να εμφανίζεστε πιο μπροστά στις σελίδες εύρεσης.
 3. Επίσης, η δημιουργία εξακριβωμένου προφίλ σας που μετράει πραγματικά στην επιλογή των γονιών οπως και η συμπλήρωση του τεστ προσωπικότητας profiler test από εσάς, συμπεριλαμβάνονται στην premium αυτή συνδρομή.
 4. Τέλος, έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε 12 βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει το Nannuka School στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης των μελών μας όπου και δίνονται βεβαιώσεις συμμετοχής αλλά και προτεραιότητα συμμετοχής σε σεμινάρια συνεργατών.
 5. Έχετε αυτόματα δικαίωμα εργασίας έναντι των άλλων μελών σε εκδηλώσεις εταιριών τις οποίες αναλαμβάνει η Nannuka.
 6. Έχετε αυτόματα συμμετοχή στην κατηγορία εσωτερική ή 12ωρη απασχόληση, χωρίς περαιτέρω χρέωση.
 7. Έχετε τη δυνατότητα επαγγελματικής φωτογράφισης για τη φωτογραφία του προφίλ σας κατόπιν συνεννόησης με επαγγελματία φωτογράφο που θα αναδείξει την υποψηφιότητά σας.
 8. Κερδίζετε babysitter kit μπλούζα και ταυτότητα Νannuka 

 

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες κάθε συνδρομής και επιλέξτε το πακέτο συνδρομής που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες εύρεσης εργασίας, με έκπτωση 20 %, εδώ

 

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

εύρεση εργασίας

Πάρτε τον έλεγχο στην εύρεση εργασίας!

Θέλετε να πάρετε τον έλεγχο της αναζήτησης εργασίας στα χέρια σας; Να υποστηρίξετε πιο αποτελεσματικά στους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *