Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

[Video] Εμπνεόμαστε από τα όνειρα & τις σκέψεις των παιδιών!

video της Nannuka

Οι απαντήσεις τους μας ξάφνιασαν. Μας συγκίνησαν. Μας έκαναν να σκεφτούμε. Μας ενέπνευσαν. Μας θύμισαν τις αληθινές αξίες στη ζωή, τις στιγμές που μετράνε! «Παιδί σημαίνει ότι χαμογελάς πιο πολύ από τους μεγάλους!» Αυτό ακριβώς. Με τα ίδια τα λόγια τους.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Nannuka έδωσε το λόγο στα ίδια τα παιδιά να μας μιλήσουν για τα όνειρα και τις σκέψεις τους! Τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν; Τι τα κάνει χαρούμενα; Τι τα κάνει… περίεργα; Και τι σημαίνει για αυτά να είσαι παιδί;  Οι μαθητές από το νηπιαγωγείο «‘Ελα να Παίξουμε» μας κέρδισαν με την ειλικρίνεια, την αθωότητα και την εξυπνάδα τους!

Backstage από το νηπιαγωγείο «Έλα να Παίξουμε» παρέα με τους μαθητές την ώρα που καταγράφουμε τις απίστευτες ατάκες τους!

Αλήθεια, έχουμε την… πολυτέλεια να μην τα ακούσουμε; Να μην κάνουμε τα λόγια τους… έμπνευσή μας για να είμαστε ακόμα πιο πολύτιμοι βοηθοί τους  στο ταξίδι τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους;

Στη Nannuka, εμπνεόμαστε από τα όνειρα των παιδιών και στόχος μας είναι καθημερινά να βοηθάμε εκείνους τους οποίους τα στηρίζουν, ώστε να τα κάνουν πραγματικότητα!

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

Meet & Play by Nannuka… και στο Λονδίνο!

Μετά την Ελλάδα και την Ιταλία, η Nannuka έχει γίνει ο πολύτιμος βοηθός και των

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *