Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Οι μαθητές του Playland προσφέρουν χαμόγελα μέσα από τις ζωγραφιές τους!

playland

Τι θα λέγατε για μια εκδήλωση με σύνθημα «Σου χαμογελώ μέσα από τις ζωγραφιές μου! Χαμογέλα και εσύ!»;

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Πειραιώς όπου θα εκτεθούν τα εικαστικά έργα των μαθητών του βρεφονηπιακού παιδικού σταθμού- νηπιαγωγείου Playland και των παιδιών από το Παιδικό Χωρίο SOS Βάρης.

Οι ζωγραφιές αυτές δημιουργήθηκαν με μεγάλη αγάπη και φροντίδα από τα παιδιά για να διακοσμήσουν τους τοίχους του Ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση των χώρων του και κυρίως επιστρέφοντας το χαμόγελο στα παιδάκια-ασθενείς που δοκιμάζονται.

Ένα μήνυμα αγάπης κι ελπίδας που κάνει πράξη τις αξίες του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς ενώ συμβάλλει στην καλλιέργεια θετικών συναισθημάτων!

Παράλληλα με τη λειτουργία της εκδήλωσης οι χορωδίες του Playland και του Παιδικού Χωριού SOS θα προσφέρουν ζεστασιά και χαρά μέσα από τα τραγούδια των παιδιών. Επίσης, τις χορωδίες θα πλαισιώσουν ο τενόρος Αναστάσιος Στέλλας και η σοπράνο Μαρία Λυμπεράκου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας.

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

playland

Οι ζωγραφιές των παιδιών δίνουν χαμόγελα ελπίδας!

Μιλήσαμε με την κ. Θεώνη Παπαδημητρακοπούλου, ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού, παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου Playland στη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *