Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Nannuka playdate: παιχνίδι για τα παιδιά, απόλαυση για τους μεγάλους!

playdate

Πέρασε καιρός που έχετε να βρεθείτε όλες μαζί οι φίλες; Σηκώστε τώρα το τηλέφωνο και κανονίστε μαζί τους το επόμενο… playdateΚαλά διαβάσατε: PlaydateΓιατί μόνο αν τα παιδιά σας και τα παιδιά των φίλων σας είναι απασχολημένα από μία παιδαγωγό με ευρηματικές δημιουργικές δραστηριότητες μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε τις στιγμές μεταξύ σας! 

Θα έχετε προσπαθήσει κι άλλες φορές να βρεθείτε μεταξύ σας και να μην έχετε καταφέρει να ολοκληρώσει ούτε πρόταση πριν κάποιο από τα πιτσιρίκια θελήσει να σας αποσπάσει για μια ακόμη φορά την προσοχή, να σας παραπονεθεί ότι τα άλλα παιδάκια δεν το παίζουν ή να προσπαθείτε να κάνετε τον διαιτητή σε έναν ακόμα τσακωμό τους… Δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Με μία παιδαγωγό δημιουργικής απασχόλησης τα παιδιά θα εκτονωθούν δημιουργικά εξερευνώντας καινούρια ερεθίσματα και μαθαίνοντας να επικοινωνούν μέσα από το παιχνίδι κι εσείς θα βρείτε τον χρόνο και την ηρεμία να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις, να χαλαρώσετε γεμίζοντας τις μπαταρίες σας με ενέργεια και διάθεση για να ξαναείστε εκεί για τα παιδιά σας ουσιαστικά και με καινούρια αποθέματα.

playdate

playdate με μία Nannuka ντύνουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες των παιδιών σας γεμίζοντάς τις με ομαδικά παιχνίδια, crafts, κατασκευές, θεατρικά και εικαστικά acts, μουσικοκινητικά δρώμενα και ελεύθερο παιχνίδι με επίβλεψη στον χώρο σας, ενώ εσείς αξιοποιείτε τον δικό σας χρόνο εκεί που επιθυμείτε!

 Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:
  1. Να αποφασίσετε πόσοι φίλοι του παιδιού σας θέλουν να αποτελούν την ομάδα του playdate. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για ομάδες παιδιών από τρία ως δέκα άτομα.
  2. Να αποφασίσετε τον χώρο στον οποίο θέλετε να πραγματοποιηθεί το playdate.
  3. Τα υπόλοιπα τα αφήνετε σε εμάς!
Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα της συνάντησης, ανάλογα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών, τις κλίσεις, τα ενδιαφέροντά τους και τους αγαπημένους τους ήρωες. Θα είναι frozen playdate ή θα έχει έναν αέρα από… χελωνονιτζάκια; Θα έχει πολλές χειροτεχνίες και κατασκευές ή πολλή… δράση; Κηπουρική ή παιχνίδια ρόλων; Πολλές μεταμφιέσεις, κατασκευές με πλαστελίνη ή tea party για τις μικρές κυρίες;
Κάθε playdate είναι ξεχωριστό γιατί απευθύνεται στο δικό σας παιδί και στους φίλους του!
playdate

Εσείς κανονίστε απλώς την μέρα και την ώρα, μοιραστείτε με τις φίλες σας το κόστος και αφήστε στην παιδαγωγό της Nannuka να κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιώνζωντανό στο παιχνίδι ενώ εσείς θα χαλαρώνετε στο διπλανό δωμάτιο.

Καλέστε μας στο 210 36.10.717 για περισσότερες λεπτομέρειες ή βρείτε την ιδανική παιδαγωγό για το Playdate σας μέσα από τους έμπειρους παιδαγωγούς της Nannuka.
Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

babysitter

Babysitter: όταν δεν κάνουν μόνο φύλαξη!

Όταν αναζητάμε babysitter για το παιδί μας, στο μυαλό μας έχουμε συχνά την τέλεια εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *