Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Δίδυμα: ίδια αλλά διαφορετικά!

δίδυμα
Αυτό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο σεμινάριο του NannukaSchool «Δίδυμα: ίδια αλλά διαφορετικά!» θα ανακαλύψουμε βιωματικά αλλά και μέσα από αναφορές ειδικών (παιδαγωγών, ψυχολόγων, παιδοψυχολόγων) που έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα, τις πτυχές εκείνες που κάνουν την ανατροφή των διδύμων τόσο ξεχωριστή για γονείς και παιδαγωγούς!
Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταλάβουμε οι γονείς αλλά και οι παιδαγωγοί τη σημασία του να αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα δίδυμα παιδιά μας ως δύο ξεχωριστά παιδιά και όχι πάντα ως «τα δίδυμα».
Θα συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε κάθε ηλικιακή φάση των διδύμων προκειμένου να τα αντιμετωπίζουμε ως μοναδικά παιδιά. Θα βρούμε μαζί μικρά, καθημερινά tips που μπορούμε να εφαρμόζουμε και θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τα παιδιά μας έτσι ώστε να χτίσουμε ξεχωριστή σχέση μαζί τους.
Ακόμη θα δούμε τους τρόπους που εμείς οι γονείς των διδύμων μπορούμε να βοηθήσουμε το περιβάλλον μας (οικογενειακό, φιλικό, σχολικό) να κατανοήσουν τη σημασία αναγνώρισης της ατομικότητας των διδύμων.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος μας ως γονέων διδύμων, γιατί μέσα από τη δική μας στάση, συμπεριφορά και αντιμετώπιση θα καταφέρουν τα δίδυμα να εξελιχθούν σε δύο υγιή συναισθηματικά και αυτόνομα παιδιά.
Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο εδώ
Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

ενσυναίσθηση

Ενσυναίσθηση: ένα πολύτιμο εργαλείο!

από την Αποστολία Νάκα Ως μητέρα και βρεφονηπιοκόμος ήθελα πολύ να αναπτύξω την ενσυναίσθηση γιατί,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *