Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Babysitter από τη Nannuka ή από τις συστάσεις της φίλης μου;

Είναι φίλη σας. Ή γνωστή σας. Στο παρελθόν σας έχει προτείνει προϊόντα και υπηρεσίες και μείνατε ευχαριστημένη από τη χρήση τους. Και σίγουρα δεν θα σας πρότεινε κάτι που δεν θα είχε αφήσει την ίδια ικανοποιημένη.

Αυτές οι σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό σας τη στιγμή που καλείστε να επιλέξετε babysitter για το παιδί σας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι να απευθυνθείτε σε φίλους και γνωστούς και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις συστάσεις και τις συμβουλές τους. Είναι τελικά όμως αυτή η καλύτερη κίνηση;

Γιατί να επιλέξω babysitter από τη Nannuka; 

 1. Γιατί μέσα από τη πλατφόρμα της Nannuka έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την επιλογή σας μέσα από εκατοντάδες προφίλ και βιογραφικά, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της δική σας οικογένειας. Γιατί αποφασίζω να συνεργαστώ με μία babysitter σημαίνει κάνω την έρευνά μου μέσα από πληθώρα επιλογών, αποκλείω εκείνες που δεν συναντούν τα κριτήριά μου και καταλήγω σε μια μικρότερη ομάδα υποψηφίων μέσα από την οποία βρίσκω την ιδανική. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν έχω πολλά περιθώρια επιλογής και όχι όταν απλώς διαλέγω να συνεργαστώ αβίαστα με εκείνη που μου υπέδειξαν οι φίλοι ή οι γνωστοί μου.
 2. Το γεγονός ότι μία babysitter μπορεί να ήταν ιδανική για τις ανάγκες του φιλικού σας σπιτιού δεν σημαίνει ότι θα αποδειχτεί το ίδιο κατάλληλη και για τις δικές σας οικογενειακές ανάγκες. Άλλες οι αξίες, το πρόγραμμα και οι προτεραιότητες μια οικογένειας και διαφορετικές οι προτεραιότητες μιας άλλης.
 3. Στη λειτουργική και φιλική στη χρήση πλατφόρμα της Nannuka έχετε εξάλλου τη δυνατότητα μέσα από την επιλογή φίλτρων να περιορίζετε την επιλογή σας βάσει των δικών σας κριτηρίων και αναγκών: πόση προυπηρεσία θέλετε να έχει η babysitter και με τι ηλικίες παιδιών; Θέλετε να έχει δίπλωμα οδήγησης για να μεταφέρει τα παιδιά από και προς το σχολείο; Να έχει γνώσεις παιδοψυχολογίας ή πρώτων βοηθειών; Τα δικά σας κριτήρια είναι που θα σας οδηγήσουν και στην ιδανική επιλογή, κομμένη και ραμμένη στα δικά σας μέτρα.
 4. Γιατί η Nannuka έχει μια ενεργό και δυναμική σχέση με τους ειδικούς που είναι εγγεγραμένοι στη βάση της καθώς επενδύει στη συνεχή επιμόρφωσή τους μέσα από εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια που διοργανώνει για τα μέλη της. Την ίδια στιγμή τους δίνει τη δυνατότητα εθελοντικής πρακτικής άσκησης σε κοινωφελείς ημερίδες και εκδηλώσεις για τα παιδιά όπου έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν στην πράξη τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες.
 5. Γιατί η ομάδα της Nannuka ασχολείται με επαγγελματισμό και προσωπική φροντίδα με την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία για το παιδί σας ώστε η εμπειρία σας από τη χρήση των υπηρεσιών μας να είναι η βέλτιστη δυνατή για εσάς αλλά και να έχετε κάπου να ακουμπήσετε αν προκύψει η παραμικρή δυσαρμονία στη συνεργασία σας ωστε από κοινού να προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Μια επαγγελματική κάλυψη που σίγουρα δεν μπορεί να σας προσφέρει η σύσταση ενός φίλου.
 6. Γιατί στην ιδρυτική ομάδα πίσω από τη Nannuka βρίσκοντα τρεις μαμάδες που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς με εσάς, αναζητούν το καλύτερο για τα παιδιά τους αλλά και τη μέγιστη ποιότητα εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ή δημιουργούν. Δεν θα σας πρότειναν τίποτα λιγότερο από αυτό που θα υιοθετούσαν και οι ίδιες για τις οικογενειακές τους ανάγκες.
 7. Αν ο βασικός λόγος που θα προτιμούσατε να επιλέξετε μια babysitter από κάποιον γνωστό σας είναι η ανασφάλειά σας να εμπιστευτείτε το παιδί σας σε κάποιον που δεν γνωρίζετε, η Nannuka έχει υιοθετήσει μια σειρά από δικλείδες ασφαλείας που σας καθησυχάζουν. Γιατί η ασφάλεια των γονέων και η δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης είναι βασική προτεραιότητα της ομάδας μας. Και το αποδεικνύουμε στην πράξη:
 • Γιατί η Nannuka σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εξακριβωμένα προφίλ ειδικών που σημαίνει ότι έχουν οι ίδιοι προσκομίσει με φυσική παρουσία στην εταιρεία μας επίσημα έγγραφα (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, αντίγραφα πτυχίων κλπ) που πιστοποιούν ότι είναι αυτοί οι ίδιοι, ότι τα στοιχεία τους είναι αληθή και το βιογραφικό τους πραγματικό.
 • Γιατί μέσα από τα ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας profiler η Nannuka αξιολογεί τις πέντε βασικές διαστάσεις της προσωπικότητας βάσει των οποίων μπορούμε να περιγράψουμε αλλά και να αναλύσουμε την ανθρώπινη προσωπικότητα όπως αυτή εκφράζεται στην καθημερινή αλληλεπίδραση του ατόμου με τους γύρω του (οικογένεια, εργασιακό χώρο, κοινωνικές δραστηριότητες κλπ.). Ένα σημαντικό εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια στους γονείς.
 • Γιατί μπορείτε να διαβάζετε συστάσεις απο προηγούμενους εργοδότες των ειδικών, που βρίσκονται στη διάθεσή σας κατόπιν αιτήματός σας.
 • Γιατί έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις αξιολογήσεις που έχουν κάνει άλλοι γονείς- μέλη της Nannuka που έχουν συνεργαστεί με τη babysitter την οποία ενδιαφέρεστε να προσλάβετε σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα όπως αν ήταν συνεργάσιμη, φιλική με τα παιδιά, συνεπής, κ.α.

Περιηγηθείτε στο site της nannuka για αναζήτηση babysitter αλλά και επαγγελματία της ειδικότητας που σας ενδιαφέρει για το παιδί σας όπως και για χώρους φύλαξης, εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας στο τηλέφωνο: 210 3610 717

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

babysitter

Babysitter: όταν δεν κάνουν μόνο φύλαξη!

Όταν αναζητάμε babysitter για το παιδί μας, στο μυαλό μας έχουμε συχνά την τέλεια εικόνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *