Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

6 λόγοι για να γράψετε στο blog της Nannuka!

Είστε μέλος της Nannuka, έχετε έναν τομέα εξειδίκευσης ή απλώς εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας; Η ομάδα μας ενθαρρύνει τη σύνταξη κειμένων στο blog της Nannuka όπου μπορείτε να εκθέτετε την επιστημονική σας άποψη πάνω σε ένα θέμα που αφορά τα παιδιά και την ανατροφή τους ή ακόμα και ιδέες για την απασχόλησή τους που έχουν προκύψει από την εμπειρία σας ως babysitter.

Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνετε τα εξής:

  1. Το κείμενό σας παραπέμπει απευθείας με λινκ στο προφίλ σας, όπου οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να δουν όλες τις πληροφορίες του και να σας στείλουν αιτήματα εργασίας.
  2. To κείμενό σας, άρα και το προφίλ σας, δέχεται πλήθος επισκέψεων καθώς δημοσιεύεται στα social media της nannuka (facebook, twitter).
  3. Οι γονείς που αναζητούν έναν επαγγελματία, ιδίως σε θέματα παιδοψυχολογίας, μελέτης, παράδοσης μαθημάτων, αξιολογούν υψηλότερα εκείνους που έχουν ένα επιστημονικό υπόβαθρο.
  4. Οι γονείς ανάλογα με την ειδικότητα που αναζητούν εκτιμούν να βλέπουν ότι ο υποψήφιος ειδικός με τον οποίο ενδεχεται να συνεργαστούν είναι καταρτισμένος στο αντικείμενό του και να «γνωριστούν» μαζί του προκαταρκτικά μέσα από τις απόψεις του.
  5. Η δημοσίευση ενός κειμένου στο blog της nannuka δηλώνει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και επαγγελματισμό- επαγγελματία που ενδιαφέρεται ενεργά να βρει εργασία και το διεκδικεί, προσθέτωντας επιχειρήματα υπέρ της υποψηφιότητάς του.
  6. Είναι εξάλλου η ευκαιρία σας να δείξετε και να αναπτύξετε το εύρος των γνώσεων, της εξειδίκευσης και της εμπειρίας σας- κάτι που δεν είναι εφικτό στην μικρή σε έκταση και συνοπτική παράγραφο του προφίλ σας.

Εδώ, εδώ κι εδώ μπορείτε να βρείτε παραδείγματα από δημοσίευση κειμένων στο Blog της Nannuka που μοιράστηκαν μαζί μας εγγεγραμένα μέλη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@nannuka.com

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

κρίσεις θυμού

Κρίσεις θυμού: απλώς, πάρε ανάσα!

Οι περισσότεροι γονείς ή παιδαγωγοί έχουμε βρεθεί εκεί. Σε αυτή την έκρηξη συναισθημάτων του παιδιού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *