Προηγούμενο άρθρο
Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
Read on Mobile

Nannuka: 10 λόγοι γιατί να την επιλέξω!

nannuka

Στη Nannuka είμαστε πολύ υπερήφανοι που όλο και περισσότεροι γονείς και επαγγελματίες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Υπερήφανοι γιατί αυτοί την εμπιστοσύνη τη χτίζουμε μέρα με τη μέρα, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, διεκδικώντας να αναπτύσσουμε σχέσεις με ανθρώπους κι όχι «πελάτες», να αντιμετωπίζουμε κάθε συμφωνία που κλείνουμε ως συνεργασία και όχι ως εμπορική συναλλαγή, να επιλέγουμε να ακούμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ως ευκαιρίες για βελτίωση κι όχι να υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχουν.

Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας; Τι είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό; Δέκα λόγοι που όσοι επιλέγουν τις υπηρεσίες μας γνωρίζουν από πρώτο χέρι!

1. Για την ανθρώπινη επαφή.

Το τηλέφωνο μας δεν σταματάει να χτυπάει. Στη μία άκρη της γραμμής, οι καλοδεχούμενες απορίες σας, οι αγωνίες σας, η ανάγκη να ακούσετε ποιος βρίσκεται πίσω από το site μας. Από την άλλη, η Πωλίνα, διαθέσιμη κάθε στιγμή με την ίδια πάντα προθυμία και ευγένεια να εξυπηρετήσει, να σας λύσει όποια απορία, όποιο πρόβλημα προέκυψε, να σας καθησυχάσει. Πολλές φορές, σας παίρνει πρώτα αυτή: «Όλα καλά; Είστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με τον ειδικό που βρήκατε;» ή αντίστοιχα στον επαγγελματία, για να του υπενθυμίσει:»Έχετε ένα καινούριο αίτημα εργασίας. Θέλετε να το προχωρήσουμε μαζί;». Αλλού το λένε επιτυχημένο customer service. Εμείς το λέμε «ανθρώπινες σχέσεις πίσω από επιτυχημένες συνεργασίες». Και μας χαρακτηρίζει.

2. Τα εξακριβωμένα προφίλ των επαγγελματιών.

Η ασφάλεια των γονέων αλλά και η ανάγκη των πιστοποιημένων επαγγελματιών να διαφοροποιηθούν από τους υπόλοιπους είναι βασική μας προτεραιότητα. Οι επαγγελματίες που προσκομίζουν στη Nannuka (με φυσική παρουσία στην εταιρεία μας) έγγραφα (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, αντίγραφα πτυχίων κλπ) που πιστοποιούν ότι είναι αυτοί οι ίδιοι, ότι τα στοιχεία τους είναι αληθή και το βιογραφικό τους πραγματικό, λαμβάνουν στο προφίλ τους την ένδειξη του «εξακριβωμένου προφίλ«.

3. Τα τεστ προσωπικότητας profiler.

Το τεστ προσωπικότητας Profiler είναι το πρώτο τεστ προσωπικότητας που σχεδιάστηκε για να μετρά τις πέντε βασικές διαστάσεις της προσωπικότητας βάσει των οποίων μπορούμε να περιγράψουμε αλλά και να αναλύσουμε την ανθρώπινη προσωπικότητα όπως αυτή εκφράζεται στην καθημερινή αλληλεπίδραση του ατόμου με τους γύρω του (οικογένεια, εργασιακό χώρο, κοινωνικές δραστηριότητες κλπ.). Ένα σημαντικό εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια στους γονείς ενώ κάνει πιο ανταγωνιστικό το προφίλ εκείνων των επαγγελματιών που το έχουν ολοκληρώσει.

4. Οι χώροι.

Ξέρατε ότι στη Nannuka μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χώρους για τα παιδιά σας; Με στόχο να καλύψουμε τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας όχι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και εκτός, φιλοξενούμε χώρους για την εκπαίδευση, τη φύλαξη και την ψυχαγωγία των παιδιών. Μπορείτε να βρείτε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, ιδιωτικά σχολεία, παιδότοπους, κατασκηνώσεις, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, κέντρα ειδικής αγωγής, αθλητικά κέντρα, σχολές ξένων γλωσσών κ.α.

5. Για τα playdates και τα πάρτι.

Τώρα τα καλοκαίρια των παιδιών μας γίνονται συναρπαστικά, με λίγη βοήθεια από τους… φίλους τους και την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης της Nannuka! Τα καλοκαιρινά play date by Nannuka ντύνουν δημιουργικά τις καθημερινές των παιδιών μας, γεμίζοντάς τις με ομαδικά παιχνίδια, crafts, κατασκευές, θεατρικά και εικαστικά acts και ελεύθερο παιχνίδι με επίβλεψη στον χώρο σας, ενώ εσείς αξιοποιείτε τον δικό σας χρόνο εκεί που επιθυμείτε!

Και, φυσικά, η ομάδα των εμψυχωτών μας έχει «βάψει» ένα σωρό χαρούμενα προσωπάκια με facepainting κι έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναρπαστικά θεματικά πάρτι! Απόδειξη; Ότι οι γονείς τους μας ξανακαλούν για τα αδερφάκια ενώ άλλοι γονείς για τα δικά τους παιδιά που «δοκιμάσαν» τις υπηρεσίες μας από πρώτο χέρι στο πάρτι των φίλων τους!

6. Για αυτά που έχουν πει για εμάς.

Τα σημαντικότερα μέσα με θέμα τους την οικογένεια και το παιδί αλλά και καθημερινές και οικονομικές εφηνερίδες πρώτης γραμμής έχουν παρουσιάσει τις καινοτόμες δράσεις της Nannuka. Μέσα σε λίγο χρόνο έχουμε γίνει το αγαπημένο ελληνικό start up του Τύπου αλλά και της ελληνικής -και όχι μόνο- επιχειρηματικής σκηνής.

7. Για την ιδρυτικη ομάδα πίσω από τη Nannuka.

Μητέρες και οι τρεις και επαγγελματίες, γνωρίστηκαν μέσα από τον κόσμο του blogging, μοιράστηκαν τους ίδιους προβληματισμούς και υποσχέθηκαν να προσπαθήσουν να κάνουν την καθημερινότητα με το παιδί πιο εύκολη. H Λέλα Δρίτσα, η Κατερίνα Λάμπρου και η Νάταλι Λεβή είχαν ως έμπνευση τις δυσκολίες που και οι ίδιες αντιμετώπισαν στην αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου για τη φύλαξη αλλά και τη δημιουργική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Σήμερα, μέσα από τη Nannuka βοηθούν τις οικογένειες να κάνουν την καθημερινότητα τους  πιο εύκολη και τους ειδικούς να βρουν περισσότερες ευκαιρίες για εργασία. Με ενθουσιασμό, μεράκι και πολλή αγάπη.

8. Για το blog μας.

«10 Iδέες δημιουργικής απασχόλησης στην παραλία», «10 Ιδέες για δραστηριότητες κατά της πλήξης», «Πότε πρέπει να επισκεφτώ λογοθεραπευτή για το παιδί μου», «Οι τάσεις των σημερινών πάρτι: πινιάτα, facepainting, κινέζικα, κ.α» και μια ποικιλία άρθρων για γονείς και επαγγελματίες που σας καθοδηγούν βήμα βήμα με οδηγίες για το πώς να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά τις υπηρεσίες μας. Θέλετε περισσότερους λόγους για να επισκεφτείτε το blog της Nannuka;

9. Για τη διάθεσή μας να ανοίξουμε τα φτερά μας. 

Το nannuka.com είναι πλέον γεγονός! Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αποτελούν τη νέα πρόκληση για εμάς καθώς τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουμε πυρετωδώς την επέκταση των υπηρεσιών μας στις αγορές της Ευρώπης, με στρατηγική και σχεδιασμό. Nannuka και εφησυχασμός είναι έννοιες αντίθετες!

10. Για τα σεμινάρια, τις εθελοντικές δράσεις, τη στήριξη εταιρικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών, θεατρικού παιχνιδιού, νευρογλωσσικού προγραμματισμού (nlp) από τους πιο διακεκριμένους εισηγητές σε κάθε είδος είναι μόνο κάποιοι ενδεικτικοί τίτλοι σεμιναρίων που γονείς και επαγγελματίες μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους στους τομείς των ενδιαφερόντων τους. Γιατί στη Nannuka ενδιαφερόμαστε εμπράκτως για τη διαβίου εκπαίδευση των μελών μας.

Την ίδια στιγμή μέσα από την εθελοντική δράση σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδηλώσεις όπως της Εθνικής Τράπεζας και του Σκάι «Όλοι μαζί για το παιδί», του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του «Make a wish Ελλάδα» , δώσαμε τη δυνατότητα σε νέους παιδαγωγούς και ανιματέρ που ασχολούνται με την δημιουργική απασχόληση των παιδιών να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κερδίζοντας ώρες προϋπηρεσίας και εκπαίδευσης και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους σε σημαντικά events!

 

Κάνε εγγραφή τώρα!
Επόμενο άρθρο

Συντάχθηκε απο τον

Σχετικά άρθρα

nannuka οδηγός αναζήτησης

Πρώτη φορά στη Nannuka: πολύτιμος οδηγός αναζήτησης για γονείς!

Καλωσήλθατε στη Nannuka! Είστε λίγα βήματα μόνο μακριά από το να βρείτε τον επαγγελματία που

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *